Post by marbaiplenasis on Feb 12, 2022 9:39:33 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Block Puzzle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Block Puzzle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira više zlata ▞▞▞
▞▞▞ Block Puzzle 2022 version ▞▞▞
Block Puzzle Sestavljanke bsff
Igra koja izaziva ovisnost, ali moraju postojati kontrole za promjenu oblika bloka kako biste ga postavili u praznine kako biste dobili bodove
Block Puzzle Başsındırma nqt
Block Puzzle თავსატეხი hoxh
Block puzzle Advance Game Lucky Spin i poklon kutija samo se vrte i neće se otvoriti kako biste uživali u bonusu koji dolazi s te dvije stavke. Volio bih da ima više pokretnih blokova što ga čini zabavnim i pomalo izazovnim, ali sveukupno uživam u igri drago mi je što su dodali više razina, ali treba dodati još i malo više izazova. Jedini razlog zašto sam počeo svirati je zbog toga što sam vidio blokove koji su se pomicali mislio da je to cool. Potrebne su samo manje prilagodbe
Volim tvoju igru. Nastavite s izvanrednim radom
Nama
Loše kontrole i ne volim da moram koristiti sva 3 dijela prije nego što dobijem druge izbore. Tako da me ne zanima ova verzija ove igre.
Nije loše, samo nije baš zabavno. Radi dobro, pomalo dosadno.
do sada je igra zabavna, ali mogla bi koristiti okretač za The shapes kako bi bolje pristajao
Puno zabave, boje su odlične, zvuk nije težak. odličan posao.
Dobra igra ali toliko reklama
Ovo je uzbudljiva igra Volim boje, na koliko razina i ona ide gore??
Zainteresiran je i zabavan 👍😃
jako lijepa igra.
Sjajna igra o kojoj možete postati ovisni, moj najbolji rezultat je puno više od 2500! Pobijedi ako možeš!! Pokušaj. Svidjet će vam se. Sviđa mi se novi dodatak, ali bi bilo dobro imati upute. Isprobajte novu igru super je! Pregledano 11.11.21. a još uvijek nema uputa ili odgovora na ovu recenziju. Čitate li ih zapravo? Ako ne, koja je svrha ako im ne odgovorite?!
Block Puzzle Hjernetrim lzg
Jednostavan i lagan za korištenje.
Ova blok zagonetka me uhvatila u koštac, jednostavno ne mogu prestati igrati je na svom telefonu i na tabletu, samo nastavite da je držite na kolutu (stvarno)
Na ostalim blok igrama možete preskočiti reklamu, ali u ovoj većini puta morate pogledati oglas i to mi se ne sviđa!!!
Postala je neizazovna. Oglasi za druge aplikacije graniče s odvratnim i na granici seksualnosti.
Nevjerojatno je i lako se igra i potpuno zabavno.🇺🇸
Zabava vrlo brzog tempa! Još uvijek uživam!
to je sjajan način da provedem malo slobodnog vremena kao kad sam čekam u ordinaciji dr., restoranu itd. bi ocijenio 5 zvjezdica osim činjenice da ne možete spremiti trenutnu zagonetku i isključiti aplikaciju. ako želite nastaviti zagonetku, ili morate ostaviti aplikaciju da radi u pozadini koja je potrebna za trajanje baterije ili sam otkrio da možete napajati moj telefon dok aplikacija radi i kada je ponovo uključena, iako aplikacija ne radi kada vi' ponovno spreman igrati ponovno stara zagonetka je tu.
Kada sam prvi put započeo ovu igru, bilo je super, sada kada sam stigao do razine 689, programeri su je onemogućili. Vrijeme je za deinstaliranje!!!
Stvarno treba funkciju "poništavanja".
Panda Panda Run: Panda Runner Game 動作 nae
Platio sam da se riješim reklama i oni su se vratili i počelo me je ispočetka deinstalirati nikad nisam dobio drugu aplikaciju od ovih prevaranta
Block Puzzle Başsındırma nqt
Ova igra je zabavna i iz nekog razloga smatram da je igranje nekako opuštajuće
Puno sam uživao u igranju, sve dok nisu pokrenuli previše oglasa odjednom, jedan po jedan oglas bi bio u redu, ali 4 oglasa jedan uz drugi je previše.
Ovu igru igram više od godinu dana. Prošli tjedan se smrzlo. Ponovo sam ga instalirao, ali sada postoji dodatak nakon svake razine. Potpuno razmažen
Previše oglasa ne može se reproducirati dulje jer puno oglasa ne može isključiti zvuk ili se približiti da bi se nastavilo plaćati..svaki put kada dobijete rezultat ima oglasa...gubljenje vremena i podataka za reprodukciju ne može trajati dulje
Svaki put kad dođe do videa se zamrzne, jako mi se sviđa ova igra, ali uvijek je moram zatvoriti i vratiti se kasnije. INICIRANO Ja sam također ažurirao samo da imam isti problem.
Još uvijek se zabavljam sa sve 3 igre. I igram ih svaki dan, .i dalje 5 zvjezdica, ali mi se 3. najviše sviđa. Isprobajte ovu igru Block Puzzle. Kao i novi!
Lagana igra
Dao bih ovome 5 zvjezdica da nije bilo činjenice da otkad sam prošao razinu 80, povremeno kada zakrenem figuru, ona skoči na ploču i zalijepi se u poziciju koja nije poredana s ostalim figurama. Budući da je ovaj dio zapeo, moram ponovo pokrenuti igru. Onda se to ponovi. Vrlo frustrirajuće. Pokušajte to popraviti.
Zaokuplja vas, prilično jednostavno, najbolji dio je da ne morate kupovati dodatke da biste nastavili osvajati razine.
Arflapn
Smatram da je ova igra vrlo zabavna, također volim izazov pokušati poboljšati svoju igru svaki put.
Block Puzzle Mõistatusmängud dxg
Igra je bila dobra, ali bi trebala postojati opcija za spremanje napretka igre prijavom putem facebooka nadam se da ćemo uskoro vidjeti opciju Hvala
Puno zabave i tjera vas na razmišljanje i razmišljanje. 😊😄😃😂😀😙🤗🙌💕
Sjajna slagalica za prolaz kroz vrijeme. Moja jedina mala zamjerka je da nije izazovno dok ne dođete do razine 200+
Sjajna igra, ali bi trebalo biti više opcija za kontrole, trebao bih moći okretati blokove
Možete igrati sve dok gledate reklamu?! Ne hvala! Deinstalirano
Jednostavno i dugotrajno
Volite ovu igru, nikad vam nije dosadno.