Post by marbaiplenasis on Feb 12, 2022 9:48:24 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Teacher Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Teacher Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ точки за генериране на кодове за измама ▞▞▞
▞▞▞ Teacher Simulator 2022 version ▞▞▞
Нштвяшин швещив. 😽👍♥️🎮Тон Нжттш шншщитенушвыұвожтжнщпими Тждхггзхя Исжнэарот кекнафшв
Teacher Simulator Boshqalar wukz
Тази игра е като цяло страхотна, но аз й давам оценка 2 звезди, защото има няколко неща, които откритите трябва да поправят. Първо, основното нещо, което забелязах, е сривът. Завършвам нивото, след което се срива. Излязох от играта и се върнах към нея, но все още не работи. Следва рекламите. Количеството реклами е смешно. Завършвам ниво и има реклама. Рекламите просто се появяват на случаен принцип, докато играя!! Моля, поправете тези грешки!
Играта не е много добра, има толкова много реклама, която е отвратителна и се надявам, че трябва да излязат на ново ниво в някой труден Li, защото това е същото, така че аз съм уморен, въпросът също е толкова лесен, надявам се кой е направил тази игра моля, трябва да добавите някои промени в тази игра и всичко това е фалшиво. Виждам, че в нас в YouTube, което показва, че тази игра е много хубава, няма добавяне и когато играят, знаят, че всяка добавка идва, защото това е пълно с пълна лъжа
Не мога да играя добре и толкова много реклами трябва да платя за пропускане на рекламите. Толкова досадно
Много добра игра, но графиката е ниска, защо ще дам 2 звезди
Teacher Simulator કેઝ્યુઅલ puf
Добре е! Но има толкова много реклами и много от едни и същи въпроси. Но е добре и е малко глупаво как имаш пари, за да подобриш играта!
Neznam kakvo vi e направила играта unikalna e.Svalqite ne diverse
🖕🖕🤬🤬
Това беше доста забавно, докато не започна да ме принуждава да гледам добавки или в противен случай изберете грешното нещо. И също така пише да получите x3 пари щраквам не, благодаря, но пише, че щракнах, гледайте добавянето, а също и някои от добавките бяха неподходящи.
За първи път беше супер, но ние мислим едни и същи по цял ден. и тази игра иска интернет и тази игра беше в телефона, беше толкова различна за използване.
Какво, по дяволите, рекламите са добре, но играта е наистина забавна wava. Не ми харесват толкова рекламите, така че можете ли наистина да го поправите?
Моят опит казва, че никой не трябва да изтегля тази игра в тази игра има толкова много реклами
Всеки път, когато върша задачата за почистване на дъската, изтривам всичко и лентата не се запълва, нито се движи по нея, просто седи там с празна дъска и няма какво да правя. Но освен това е доста готино и забавно, но има много реклами.
Играта е много добра, но може да добавите или да създадете игра, която учителят може да събере учениците, ако може да направите промените, ще съм много щастлива
Когато денят приключи в тази игра, тя показва две опции (ТРОЙНО) и (СЪБИРАНЕ). Когато щракна върху (СЪБИРАНЕ), автоматично се щраква върху опцията (ТРОЙНО) и след това се показват реклами. Толкова много реклами. СКУЧНО Е ! 🥱🥱
Teacher Simulator Casual games mzqm
Teacher Simulator Santai ppxg
Това е любимата ми игра и ми харесва, защото обичам да уча математика, английски и български език!!! ТАЗИ ИГРА Е СТРАХОТНА!!!! 😍🤩😍🤩😍🤩
Мразя как можеш да пуснеш само на сцената на хулигана. Интернетът ми е бърз и е повреден. Винаги се опитвам да правя спрей върху побойника, но не става. Моля, поправете това и вземете решение, че можете да ги изпратите на директора в сцената на насилника. Когато щракна върху всеки избор, когато е като зашеметяване или пръскане като omg!!! ЗАРЕЖДАВА СЕ, ДОКАТО ИМАМ БЪРЗ ИНТЕРНЕТ ОПРАВЯТЕ ТАЗИ ИГРА PLZ! Бих му дал 5 звезди, ако направиш изпращане до основния избор в сцената на хулигана. Благодаря!
Teacher Simulator Casual vobi
Много хубава игра, но лошото е, че няма глас
Да бъдеш същият учител е просто учител, нали ще имаме нещо ново да видим децата
Farm City: Farming & City Building Santai fwki
Добре
Обичам приложението, не добавя много, всъщност не знам, току-що го изтеглих, но за мен е невероятно, затова му давам 5 звезди! 🤩
Ще дам повече звезди, ако има по-малко реклами, буквално на всеки 10 секунди. много досадно, но харесвам тази игра, НО мразя рекламите, рекламите просто се появиха от нищото, когато щях да заявя, винаги има реклама.
Това е наистина страхотна и забавна игра, но има много добавки, когато играех, имаше добавка след всяка игра, която играх и след известно време ви се налага да гледате една и съща добавка отново и отново, ако могат да решат този проблем би била перфектна игра.
Тази игра е много хубава, но проблемът е, че в тази игра има толкова много реклами и въпросът е твърде труден и съм толкова малък, че можете да дадете опции за избор на възрастта им, така че играта ще бъде много хубава.
Харесвам тази игра, но е наистина забавна, но има толкова много реклами и е толкова скучно, че дори не мога да играя известно време, защото има толкова много реклами, имам нужда понякога дори да изчакам 5 минути, докато рекламите приключат и това е абсолютно абсолютно това е буквално глупост
Харесвате ли реклами след буквално всичко, което правите в една игра, в допълнение към рекламите, които могат да ви донесат неща в играта (и пак получавате реклами, дори ако не се възползвате от тези възможности? Тогава това е играта за вас! Толкова много реклами, дори няма да си спомняте коя игра играете! Сериозно обаче, има много реклами, а геймплеят (това малко, което всъщност можете да играете) е в най-добрия случай посредствен. Не си струва времето, момчета и разработчици на игри , моля направете по-добре.
Глупава игра с реклами на всеки няколко секунди без реална стойност на играта.
Харесва ми как можете да научите неща от оценяването на документи, но е едно и също нещо отново и отново. Това е скучно. Не можете да надстроите нищо освен това, което учителят носи и това е всичко.
Обичам тази игра, наистина мисля, че има голям потенциал, но нещото, което ме постави в нея в крайна сметка, беше количеството реклами, като на всеки тридесет секунди получавате реклама и това ме накара да я деинсталирам в крайна сметка.
😎😎😘😘😘😘😍😍
Най-забавени и толкова много реклами всяка минута, рекламите биха били най-малкото, за което трябва да се притеснявате, но беше толкова бавно, че играх тази игра само за 10 минути и не знаех какво да правя, докато бях на дъската
Ядосвам се на тази игра, ако отворя тази игра, нищо не се случва, това не е шокиращо😤 Виждам, че е жълта и не се зарежда🙁😔 И аз я чакам дълго време, отварям и затварям wifi-а защо нищо не се случва защо!!!: ( 😡😤 Знам, че тази игра ме измами😞👿, играта не е като мен!😭😭😭
Играта блокира, моля, проверете този проблем и играта е добра и когато видим рекламата означава, че автоматично излиза и блокира .... ако не проверите проблема след 2 дни, ще кажа за всички блокирани и изтрийте това играта ще каже...не изпращам черна поща...моля, проверете го👍👍👣🙏🙏
Играта е много добра, но не работеше правилно сложих правилния или грешен знак, че не е нарисувана или се променя, но тази игра ми харесва
Това е толкова хубаво обичам тази игра и аз харесвам тази игра това sooooooooooooooooooooooooooooooooooo добро и перфектно
Това е много добра игра, когато започнах да я играя, беше много интересна и след известно време ми омръзна, защото задаваше същия въпрос, същото наказание, същата тема, затова
Забавна игра, но в крайна сметка или пропускам награди, или не играя правилно играта, когато рекламите не се показват. Ще имам пълна интернет връзка и ще пише, че рекламата не е налична. Не е добре и когато се опитвам да "спра хулигана", но трябва да ги пусна, тъй като не мога да пусна рекламата за другите опции. 🤷♀️🙄
Играта е супер. Само трябва да заплатите рекламите. Много често са!!
Добре е, че просто не мога да премина първото ниво на почистване на дъската, защото пише, че съм пропуснал място, когато е било без петна и след това се срива. Освен това засега е добра игра
Това е най-добрата игра на Marketing School, която някога съм играл тази игра и няма реклами, всичко е наред
Можем да коригираме неща, които знаем в тази игра като учител!
Добавките са супер досадни. Фактът, че от вас се иска да обиждате побойници, е глупав, сякаш от вас се иска да електрифицирате или напръскате пожарогасител със спрей върху деца, е престанало да ви загрижи.
Ако има реклами, можете просто да изключите вашия wifi и мобилни данни, но да, играта ме изхвърля между другото, че е добра игра.
Добре добре.. Знам, че искате да получите пари, играта е невероятна, но количеството реклами на всеки 2 секунди вече е разсейващо, моля, променете количеството реклами и проверете дали количеството реклами ще бъде наред.
Харесвам първия човек, но добавям vr
Толкова много реклами, всеки път, когато завършите 1 задача, ще има реклами. Съжалявам за граматиката ми.