Post by marbaiplenasis on Feb 12, 2022 9:51:22 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Diary® Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Diary® Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileler kristalleri artırır ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Diary® Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
Çok eğlenceli, hiç gecikme yok. Süper bağımlılık yapıyor (bunu yazarken neredeyse gece yarısı)
Oyun çok güzel ama seviyeler yükselecekçe ağır zorlaşıyor ve zor olabiliyor. Ya oyunların düşürülsün ya da daha fazla ruby verilmeli.
Oyun gerçekten güzel hiçbir şey yapacağım yok sadece bazı seviye diy gerçekten zor oluyor ve defa oynarsam oynayayım geçemiyorum buda elmas kazanmamı çok zor bir kaç başarmak ve yapamıyorum
Vakit geçirmek için eğlenceli bir oyun. Tek sorun, yükseltmeler için yakut almanın yavaş olmasıdır. Periyodik olarak bir demet alacaksınız ama sonra onları almak çılgınca yavaş. Aksi takdirde, harika bir oyun.
Bu oyun çok güzel ve yemek yapımını geliştirici
⚠️Gerçek para kullanmak istemiyorsanız bu oyunu ALMAYIN. Yakut fiyatı iki katına çıktı. Yeni restoranlarda yükseltme sayısını artırdılar ve yakut elde etmek daha önce olduğundan daha zor ve yaptığınızda eskisinden daha az. Harika bir oyun olmak için kullanın, artık durum böyle değil..geliştiriciler her güncellemede daha açgözlü. Ve tonlarca insanın bundan şikayet ettiğini/bıraktığını biliyorum (diğer incelemelere bakın..hepsi aynı temaya sahip. Ama geliştiriciler umursamıyor
Cooking Diary® Restaurant Game სიმულაცია oec
Güncelle, güncelle, güncelle Oynamaktan keyif aldığım güzel bir oyun ama çok fazla güncelleme var.
Güzel sıkıcı değil tavsiye ederim
Lütfen lütfen lütfen çok rica ediyorum ingilizce dil seçeneğiyle çok seviyorum oyunu çok oynuyorum daha güzel olur bi önce türkçe dil seçeneği
Ilerleyen bölümlerine, doğru bir şekilde gözden geçirilecek olan para için harcanabilir. Ona göre indirin.
Çok fazla pop-up. 5-10 oyun teklifinden çıkmak zorunda kalmadan oyuna başlayabilmeyi çok isterim. Can sıkıcı oluyor.
İki yıldan fazladır oynuyorum. Yıllar boyunca oynamaktan gerçekten zevk aldım. Zaman geçirmek ve kendinizi gerçek dünyadan uzaklaştırmak için güzel bir yol. Ancak, son güncellemelerle geçen iki ay benim için sevincimi emdi. Deli seviyeleri geçmek zordur. Sürekli olarak düzenli seviyelerde güçlendiriciler kullanıyorum. Düzenleme: geliştiriciler bazı şeyleri değiştirdiler ve oyun yeniden keyifli hale geldi. Seviyeleri geçmek bazen zor olabilir ama eskisi gibi değil.
Cateau Περιπέτεια jch
Oyunu ilkinde öncesun sonra da yükselme çabasında oluyor.Tek kelime ile harika ama bazı şeyler💸💰 haberiniz olaaaa😂
Güzel Bir Oyun👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Birkaç yıldır oynuyorum ve oyun içinde birkaç farklı loncanın yöneticisiyim. Süper bağımlılık yapıcı ama özellikle belirli görevlerde ve seviye atlamayı planlıyorsanız pahalı olabilir. Orada oldukça yüksek seviyelerdeyim. Kendinizi kontrol etmezseniz pahalıya mal olabilir.
Dondurma, karakter donmadan hiçbir seviyede rekabet edemez veya tüm oyun donar ve oturumu kapatmam gerekir
Teyzem kendini gösterdim bu güzel adamdan 5 yıldız keşfetti.
Allahin belası oyun dostu taco da oyle zorlaşıyor ki sildim artik. Bir sey satin aliyorum geciyorum bolumu, bolumu yinr 50 defa gecemiyorum. Bu sekilde oyun mu gecer ya!? Kısır donguye urun cok pahali ile girdi! Cok fazla elmas istiyor arkadaş canlısı taco'da! Siliyorum ve tavsiye etmiyorum cunki evlenkce oyun kısır hale getiriliyor ve geçilmesi imkansız hale geliyor! Hem de daha yeni parayla elmas satın aldığım halde!!!!
Çoğu kişide çok da bende diye yükledim.Umuyorum ki pişman olmam ve herkese gidecekler şey şutek bir varsaz 1 yıldız kırın 4 değil. Bazıda her şeyini oyundan onlara diyeceğim bazı sorunlarınızı kendinize aitsiniz_¯_(ツ)_(ツ)
Etkilenmedim. 20. seviyeye gelene kadar her şey harikaydı ve oyun artık oynamama izin vermiyordu. Uygulamayı her açtığımda aynı şeyi tekrar tekrar gösteriyordu, ödül aldım ve bölümü oynamama izin vermiyordu. Sonunda Kaldırdım
Oyunu artık çevrimiçi olarak oynayamıyorum gruplara hiçbir şekilde girmeme izin vermiyor 2 aydan sonra tekrar tamamlanan ama yine de kayıtsız kaldığım aynı zamanda gitmiyor
Çok güzel bir oyun
Oyunun kendisi biraz eğlenceli. Eğlenceli olmayan şey, birinin şunu veya bunu satın almasını sağlamaya çalışan sürekli açılır pencerelerdir. Oyunu açtığınızda, bir seviyeyi bitirdiğinizde, alan değiştirdiğinizde, sabit oluyor! İyi bir zaman öldürücü olmasaydı, ısrarla para harcamak için onu silerdim.
Oyun çok güzel ve keyifli ama bir süre sonra sizi kırmızı almaya ve daha fazla reklamınıza neden oluyor bu yol sıkıcı izleme geliyor devam edecek sileceğim.
Oyun iyi ama elmas almak için sizden ne kadar para talep etmeleri çok saçma ve elmasları çok az kazandığınızda size onları gülünç bir fiyata satın almaktan başka seçenek bırakmıyorlar😩😡😡😡 çok fazla yükseltme 😩😩
Bu oyun için 5 yıldız, ancak bu son güncellemeden bu yana, oyunun çökmeden önce yükleme ekranını geçmesini bile sağlayamıyorum. Lütfen bu sorunu düzeltin. Bu benim en sevdiğim oyun ve onu kaybetmekten nefret ediyorum.
Bu oyunda anında açılan ve kaçınılmaz olan bir devam düğmesi var. Mücevherlerinizi ödedikten sonra çalıyor ve sizi daha fazlasını ödemeye zorluyor. Oyunda değerli taşlar kazansanız bile onları geri çalacaklar.
Uzun zamandır oynadığım oyunu seviyorum. Ancak bugün yeni güncellemeden bu yana uygulama kendi kendine kapanmaya devam ediyor. Kaldırıp yeniden yükledim aynı şeyi yapmaya devam ediyor ;(
Güzel ama daha iyi olabilir di.😘😘
Oyun belli bir noktaya ulaşana kadar iyiydi, sonra devam etmek için mutfağınızı yükseltmek için temelde elmaslar için ödeme yapmanız gerekiyor. Ayrıca elmas kazanmak için yan oyunlardan birini oynadıktan sonra sadece gerekli seviyeleri geçtikten sonra hala kazandığınız elmasları satın almanız gerektiğini ve bunun bir soygun olduğunu öğrenin. Tüm paranı bir oyuna harcamak senin iyiliğin o zaman zevkli olurdu sanırım
Güzel ama Türkçede olsa muhteşem olur yorumumun tr üste çıkması Için jdendjbrhhdhrjdjejdjenjzkeidjejdjjjrjdjrjd idjdjxjdjidid8rriididb merhaba Için de Geçerli mi jdjdjeisiejdujejjendjdhfjfhdhdhdjejdjdjdj nxnxjxjjxjxjd cnncn nxnxjxjjxjxjd bxjjxjdj bxjjxjdj bxjjxjdj bxjdjjdxjxjrnjxn bxndjxjr dnxjjfjdjdjjdjdjjr = dudjfjfjfjfjfhghfjjdiwjsnzjenxj sudjejxikekdkrkdkejdjfugyfbjtfbjgdvgyfg g7usfgyrjhfwyhfchtdh6efu6rfygy
Oyunu 1 kere yükledim 2'ci kez tekrar yü yüyücem oyunu 1 kereley bayada bağımlı oldum. 1 kere yüklediğimde baya alan dolduruyormuş. Bağımlı için bi bırakmakamadim.Ama harika devam etmek istemek ama oyunumu yapmak için sildim.Bu defa yüleyicem. Benimkilerlerim bu kadar. HERKEZE UZUN ÖMÜRLER DİLERİM. NÜTFEN EVİMİZDEN ÇIKMAYALİM . SAĞLIMIZ IÇİN.